Cd presentaties Juan Masondo & Jopie Jonkers:’EL CHARCO’

Daar is ie dan! De nieuwe Cd:  “EL CHARCO”,  canciones de América Latina . Deze nieuwe Cd zal een verrassing zijn voor de zovele bewonderaars van zowel het werk van Juan Masondo als dat van Jopie Jonkers. Let wel: een aangename verrassing! Vooral als men hoort hoe natuurlijk de timbres van beide stemmen zich vermengen, en hoeveel vergeten kleinoden uit dat oneindig Zuid Amerikaanse repertoire zo fris worden heruitgevoerd. Fris, maar toch gelouterd, toch doorleefd, vol geestdrift en berusting. Bijgestaan door de ervaring van Koen de Cauter, Rinus Raaijmakers en ‘eminence grise’ Alfredo Marcucci, bieden u Jopie en Juan met ontwapenende eenvoud en helderheid deze keur van liederen.

De Cd presentatie in Nederland zal plaatsvinden op 5 oktober vanaf 20.00 uur in Grand Café Berlage aan de Kleine Berg 16 te Eindhoven, onze thuishaven voor al onze voorgaande Cd presentaties! Reserveren niet noodzakelijk

Een wat meer bescheiden, kortere presentatie, (want in combinatie met de presentatie van het nieuwe boek van Karel Vingerhoets : Zelfportret voorbij de stilte) in België zal plaatsvinden op 18 september in ‘Theater Vooruit’, Sint Bavoplein 17  2530 Boechout, België. Vanaf 20.15 uur.  Reserveren: via pers@standaarduitgeverij.be